Wanneer

Inschrijven

OPGELET: Eenmaal een standplaats gereserveerd is, kan deze niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Inschrijvingsgelden kunnen bijgevolg ook niet terugbetaald worden.

OPGELET: Het is niet toegestaan aan parcoursbewoners om tijdens de voorrangsperiode een standplaats te reserveren die niet voor hun eigen woning ligt. Indien dit toch gedaan wordt, behoudt de organisatie van de rommelmarkt het recht om de inschrijving te annuleren, zonder terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

OPGELET: Het is niet toegestaan aan niet-parcoursbewoners om tijdens de voorrangsperiode een standplaats te reserveren. Indien dit toch gedaan wordt, behoudt de organisatie van de rommelmarkt het recht om de inschrijving te annuleren, zonder terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Verloop

OPGELET: Kosten gemaakt door de organisatie voor het afvoeren van achtergelaten goederen zullen verhaald worden op de standhouder. Een minimum kost van €100 zal steeds aangerekend worden aan de  standhouder. Ook zal de standhouder toegang geweigerd worden tot volgende edities van de rommelmarkt. Eventuele pogingen van de standhouder om zich toch in te schrijven kunnen resulteren in een opgelegde annulatie en inhouding van inschrijvingsgelden.

Voertuigen

GDPR

Het inschrijven op de Rommelmarkt Muinkparkwijk houdt in dat ik akkoord ben dat mijn persoonsgegevens worden opslagen in het adressenbestand van onze wijkwerking, om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Dit bestand wordt onder geen enkele omstandigheid meegedeeld aan derden, kan steeds geraadpleegd worden via ons secretariaat en kan steeds aangepast worden aan wisselende persoonlijke omstandigheden.